×

Suomen Tukholman-instituutti hakee hallinnon ja talouden ammattilaista

Categories
Ajankohtaista

Oletko joustava ja monipuolinen hallinnon ammattilainen, jolta sujuvat talouteen ja kiinteistönhoitoon liittyvät työtehtävät? Haluatko osaksi kaksikielistä työyhteisöä kulttuurin ja yhteiskuntaohjelmien saralla? Tervetuloa meille!

Suomen Tukholman-instituutti hakee hallinnon ja talouden ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää ruotsinkieliseltä sivultamme tai allaolevasta tehtävänkuvauksesta!

Viimeinen hakupäivä on 20. maaliskuuta 2024.Finlandsinstitutet i Stockholm söker en flexibel och mångsidig administratör som kan ekonomi och fastigheter, och vill jobba i ett team där kultur och samhällsfrågor står i fokus. Låter det här som ett jobb för dig? Läs vidare och ansök redan i dag!

Om tjänsten

Tjänsten som administratör innebär ett ansvar för institutets administration, ekonomi, fastighetsförvaltning samt viss personaladministration. Du jobbar nära institutets direktör, och är huvudansvarig för institutets administration. Du ansvarar också för

  • ekonomiadministration, som fakturahantering, attestering, budgetering och uppföljning
  • kontakter med externa leverantörer såsom vår löne- och bokföringskonsult
  • samordning av institutets bidragsansökningar och redovisningar
  • inköp av kontorsvaror
  • sekreteraruppgifter vid styrelsemöten
  • stiftelsens fastighetsförvaltning och kontakterna med våra hyresgäster

Vem är du?

Du har högskoleexamen med ekonomisk inriktning eller motsvarande, en bakgrund som administratör och erfarenhet av ekonomiarbete och fastighetsförvaltning. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har även goda kunskaper i finska.

God samarbetsförmåga behövs eftersom arbetet innebär många kontakter. Du är självgående, pragmatisk och lösningsorienterad, levererar i tid och är bra på att prioritera. Du trivs i en administrativ roll, och med att självständigt planera och organisera ditt arbete. Som person är du analytisk och organiserad, har hög integritet och är utvecklingsorienterad. Du har också god datorvana, kan Office och särskilt Excel. Erfarenhet av affärssystemet Fortnox är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Finlandsinstitutet verkar för att öka kunskapen om Finland i Sverige genom konst, kultur och samhällsdialog. Vår vision är att stärka den unika relationen mellan länderna. Vi bidrar också till att det finska språket stärks i Sverige genom att bland annat upprätthålla Sveriges enda finskspråkiga bibliotek och förmedla film, teater och författarbesök till hela landet. Du hittar oss centralt i Stockholm i Finlandsinstitutets vackra hus invid Humlegården. Mera om institutet och verksamheten hittar du här: https://finlandsinstitutet.se

Vi erbjuder dig

  • Arbetstid på 39 h timmar per vecka
  • Friskvårdsbidrag
  • Lunchförmån
  • Möjlighet att delvis arbeta på distans

Anställningen är tills vidare och heltid, men deltid kan diskuteras. Tillträde är snarast enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Intresserad? Hör av dig till oss!

Wivan Nygård-Fagerudd, direktör
tel. 072 146 3265
wivan@finlandsinstitutet.seAnsökan med ett personligt brev och meritförteckning skickar du till wivan@finlandsinstitutet.se eller hr@finlandsinstitutet.se. Vi vill ha din ansökan senast 20 mars 2024.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via e-post. Märk ditt mejl och ansökan med referensnummer 1203.

Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat rätt person och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.