×

Halmhatten, Filttofflan och hönan (2024)

Categories
Program Barn & unga Film

Halmhatten, Filttofflan och hönan (Heinähattu, Vilttitossu ja kana) visas som en del av Ny Finsk Film-turnén under hösten fr.o.m. den 19/9 2024. Se filmen på Zita Folkets Bio i Stockholm på lördag 16/11.

Bor du utanför Stockholm? Kontakta din lokala biograf för information om visningar i din kommun!


Visning i Stockholm

Halmhatten, Filttofflan och hönan visas på Zita Folkets Bio i Stockholm lördagen den 16/11 kl. 12.30. Kom och upplev sommaren på bio, mitt i den mörka hösten!

Var: Zita Folkets Bio, Birger Jarlsgatan 37
När: Lördagen den 16/11 kl. 12.30
BIljetter: Finns inom kort på Zitas hemsidor.


Info om filmen

Åldersgräns: TBA
Längd: 77 min
Regi: Reetta Aalto
Manus: Sinikka & Tiina Nopola, Emma Nopola, Lenka Hellstedt
I rollerna: Eedla Höglund, Klaara Höglund, Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Janne Kataja, Lari Halme, Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä, Kaisa Hela, Ernest Lawson, Ella Rönkkö

Halmhatten, Filttofflan och hönan är en gladlysten familjefilm om vänskap och hönor.

Halmhatten inleder sitt sommarlov på ett badmintonläger och träffar där hönan Cynthia som är på rymmen. Filttofflan i sin tur har hittat en ny vän, Anita, som till allas stora förvåning också är en höna. Under ledning av två tokiga poliskonstaplar börjar nu en stor hönsjakt, och både missöden och missförstånd står på tur när hela gänget kommer i farten.

Följ med på ett komiskt äventyr som behandlar vänskap, mod och förlåtelse med hjälp av de knäppa karaktärerna, älskade från tidigare filmer och böcker om Halmhatten och Filttofflan.