×

Introduktion av Ervin Latimers utställning ”Possibilities of Potential Selves”

Categories
Program Digitalt Konst & design

Välkommen att bekanta dig med Årets unga designer 2020 i Finland, Ervin Latimers modeinstallation ”Possibilities of Potential Selves”! Installationen visas på Finlandsinstitutets galleri fram till den 10 april 2021. Läs mer om utställningen här.

Den digitala introduktionen består av Latimers intervju, en rundtur i utställningen samt en kort modevideo. Ervin Latimer intervjuas av Konrad Olsson, editor-in-chief och grundaren av Scandinavian Mind. Intervjun är på engelska.

Rundturen i utställningen börjar vid 17:11 och modevideon vid 26:35. Modevideon är exklusivt skapad av stylisten Billy Lobos och filmskaparen Erik Pousette för Ervin Latimers utställning i Stockholm.

Premiären av intervjun och guidningen visades i samband med den digitala vernissagen av Ervin Latimers utställning den 9 februari 2021. Titta på vernissagen här.

Ervin Latimers modeinstallation Possibilities of Potential Selves visas på Finlandsinstitutets galleri fram till den 10 april tisdagar och torsdagar kl. 15–17 samt på lördagen den 10/4 kl. 11–15.

Övriga besök kan ordnas efter överenskommelse. Vänligen kontakta institutets programansvariga Hanna Tapio, hanna.tapio@finlandsinstitutet.se

Bild på Ervin Latimer: Janne Riikonen/Finlandsinstitutet